Головна » Новини » Лікар ортопед-травматолог

Лікар ортопед-травматолог

6 лютого 2017 року в Павлоградському РЦПСМД відбулася чергова медична рада.

На медичній раді перед присутніми виступив гість – Лоскутов Олег Олександрович лікар ортопед-травматолог першої категорії. Він розповів присутнім про:

  1. Хірургію колінного суглобу (артроскопія, відновлення передньої і задньої хрестоподібних зв’язок, ендоскопічне лікування колінного суглобу, вивих надколінка, операції при ушкоджень менісків).
  2. Хірургію гомілковостопного суглоба (розрив зв’язок області гомілковостопного суглоба, переломи в області гомілковостопного суглоба, стану після неправильно зрощених переломів, асептичний некроз таранної кістки).

Багатопрофільна клініка «MedinUa clinic & lab» разом з командою кваліфікованих фахівців кожен день старанно працюють над тим, щоб виробити якісно новий тип медичного обслуговування, в якому до кожного відвідувача ставляться, як до Гостя, піклуючись про його комфорт і відчуття від перебування в клініці.

Основним завданням клініки «MedinUa clinic & lab» є надання всебічної допомоги кожному Гостю клініки на його шляху до досягнення здоров’я, як фізіологічного, так і психологічного. І в цьому головну роль відіграє команда фахівців клініки, яка є надійною опорою і підтримкою для пацієнтів.

Клініка має в своєму розпорядженні по-справжньому інноваційні  технології оперативного лікування, для анестезіологічного забезпечення використовуються індивідуально підібрані і щадні препарати, протягом операції та реабілітаційний період ретельно координуються для досягнення найкращого результату.

Олег Олександрович  спеціалізується на оперативному і консервативному лікуванні різних захворювань суглобів, наданні кваліфікованої ортопедичної та ортезної  допомоги. Він говорить:

«Я хочу бути впевнений, що зробив все що було в моїх силах для свого пацієнта, що використовував найсучасніші і доступні мені для виконання методи оперативного втручання, яке передбачає мінімальні проколи при можливості широкого доступу до різних ділянок тіла. Цей підхід істотно підвищує реабілітацію пацієнта, допомагає швидше стати на ноги і при своєчасному зверненні повернути втрачені рухові функції.

Йти на поступки пацієнтові і розуміти що я можу в результаті таких поступок нанести в майбутньому шкоду пацієнту, я просто не маю права. І тільки людям вирішувати як діяти, приймати адекватне рішення про своє здоров’я або здоров’я близьких вам людей і робити якісну операцію, яка вирішить повністю проблему.

Сучасний світ вже давно попереду всіх, але, на жаль, жителі пострадянського простору досі не навчилися цінувати своє здоров’я, час і життя, і готові ризикувати всім, щоб зробити все абсолютно безкоштовно. Але це неможливо, так як на державному рівні і так надається безкоштовно можливість здійснення для пацієнтів операцій за новими, сучасними технологіями з високотехнологічним обладнанням, де загальна вартість обладнання, яке застосовується під час однієї операції перевищує мільйони.»