Головна » Новини » Збори медичних працівників від 13.09.2018 року

Збори медичних працівників від 13.09.2018 року

13 вересня 2018 року в КЗ “Павлоградського районного центру первинної медико-санітарної допомоги” БСР ДО” відбулися збори медичних працівників, на яких перед присутніми виступили головний лікар Смеловська Л.В., голова Павлорадської РДА Максимчук С. Є., заступник голови Павлоградської райдержадміністрації Комаркова Л.М., керуючий АТ КБ «ПРИВАТБАНК» Шаповалов М.П., начальник управління соціального захисту населення Косарук Л.В. і працівники Центру.

Головний лікар Смеловська Л.В. озвучила найбільш нагальні питання: проблеми пов’язані з фінансуванням пацієнтів і медиків Межиріцької об’єднаної територіальної Громади, про нестачу сімейних лікарів і забезпечення їх житлом, проблеми господарчої служби і перехід комунального закладу на комунальне некомерційне підприємство.

Максимчук Святослав Євгенович пообіцяв медичним працівникам Центру і його структурним підрозділам, що підтримуватиме подальший розвиток медицини району і допомагатиме у вирішенні нагальних питань.

Заступник голови Павлоградської райдержадміністрації Комаркова Л.М. звернула увагу присутніх на проблеми дітей-сиріт і дітей з неблагополучних сімей.

Керуючий АТ КБ «ПРИВАТБАНК» Шаповалов М.П. ознайомив присутніх з новинками в умовах та правилах надання банківських послуг.

Начальник управління соціального захисту населення Косарук Л.В ознайомила присутніх з новими правилами отримання житлової субсидії на 2018 рік. Щоб дізнатися більш детальну інформацію про призначення субсидії, тепер можна зателефонувати в управління соціального захисту населення за номером телефону 0661355429.