Головна » Новини » Привітання з днем медпрацівника

Привітання з днем медпрацівника

Шановні медичні працівники відокремлених структурних підрозділів

Павлоградського району!

Вітаю Вас з Днем медичного працівника!

розы

Свято  нашої професійної майстерності надихає усіх медпрацівників на думки про майбутнє фаху. Нам пора перестати порівнювати нашу не зовсім престижну професію з усім світом, а намагатись досягти такої ж престижності у себе вдома.

Необхідність професії медичного працівника, як у лікуванні, так і у догляді за хворими –  в забезпеченні  потреб наших пацієнтів, впровадженні здорового способу життя та профілактиці різних захворювань – відповідає головним загальнолюдським потребам. З усіх професій, які існують, лише лікар та медична сестра має фахові знання та вміння стосовно цих, таких важливих для життя та здоров’я людей навичок. Лише медик розуміє пацієнта, співчуває йому, що є важливішим за деякі досягнення науково-технічного прогресу. Особливо, сімейна медицина ставить перед нами завдання бути і чутливими психологами, і майстрами лікувальної справи.  Зберігайте вірність принципам своєї моралі і нехай дістане мудрості і сил жити в своїй праці щасливо, спокійно, без тривог, нести свій обов’язок до виконання заданих планів, завдань і досягнення цілей.

Особисте привітання хочу висловити нашим ветеранам праці з медичного обслуговування – Капусті Катерині Павлівні, яка мешкає в  с. Вербки та Добряковій Антоніні Миколаївні, яка мешкає в с. Свідовок.

Прийміть сердечну подяку за Вашу самовіддану довгорічну працю на благо  своїх односельчан, за Вашу сердечну чуйність і лагідні руки – глибока вдячність!

Лікарі, медичні сестри, санітарочки! Бажаю Вам успішної праці зі збереження людського  здоров’я  мешканців Павлоградського району,  Вам та Вашим рідним – міцного здоров’я, мирного неба, натхнення та благополуччя, наснаги у роботі!

Смеловська  Л.В.

головний лікар

Павлоградського районного

 центру первинної медико-санітарної допомоги